Kroon Kozijn Dordrecht  Locatie  Toermalijnring 1320 
3316 LC Dordrecht
Telefoon  078 - 622 6340   info@kroonkozijndordrecht.nl
           
HomeHomeHomeHomeHomeHome
         
   
   
   
   

Veelgestelde vragen

Kroon Kozijn Dordrecht heeft door jarenlange ervaring voor nagenoeg iedere situatie de juiste oplossing voor het vervangen van kozijnen in zowel kunststof als aluminium. Kunststof kozijnen van Kroon Kozijn Dordrecht worden in onze eigen fabriek vervaardigd.


In welke kleuren kan ik kunststof kozijnen krijgen?
Kunststof kozijnen van kroon Kozijn zijn in veel kleuren verkrijgbaar. Zowel de binnen- als buitenzijde en de vaste en draaiende delen zijn in kleur verkrijgbaar. De kozijnen zijn zowel binnen als buiten met een houtnerf verkrijgbaar. Kozijnen van Kroon kozijn bevatten als een van de weinige geen weekmakers, hierdoor kunnen wij de kleurechtheid veel langer garanderen ten opzichte van andere kozijnen.


Zijn kunststof kozijnen duurder dan houten kozijnen?
Nee, kunststof kozijnen zijn in aanschaf niet duurder dan houten kozijnen. Daarnaast bieden kunststof kozijnen tal van voordelen ten opzichte van houten kozijnen, denk hierbij aan het onderhoud, de veiligheid, de isolatie


Zijn kunststof kozijnen te repareren?
Ja, kunststof kozijnen zijn te repareren. Kleine krassen en beschadigingen zijn met een kunsthars op kleur te repareren.


Voldoen de kozijnen van Kroon Kozijn aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen?
Ja, alle kozijnen en deuren van Kroon Kozijn voldoen aan alle keurmerken van Politiekeurmerk Veilig Wonen. Kozijnen van Kroon kozijn worden in onze eigen fabriek geproduceerd volgens het SKG keurmerk en onder KOMO attest nr. SKG 20.324.


Zijn kunststof kozijnen energiebesparend?
Kunststof kozijnen zijn bijzonder energiebesparend. In combinatie met HR++ glas en het bijzondere profiel van Kroon Kozijn voldoen kozijnen van Kroon Kozijn ruim aan de huidige energie normen. Wij geven u hier graag extra uitleg over in onze showroom of bij u thuis.


Moeten kunststof kozijnen onderhouden worden?
Omdat kunststof kozijnen van Kroon Kozijn geen cadmium bevatten hoeft u aan de buiten- en binnenzijde van de kozijnen niets te onderhouden. U hoeft de kozijnen van Kroon Kozijn dus ook niet jaarlijks in de was te zetten. Wel is het verstandig om de draaiende delen (ramen en deuren) elk jaar een druppeltje olie te geven.


Zijn kunststof kozijnen milieuvriendelijk?
Kunststof kozijnen worden gemaakt van hoogwaardig materiaal, hierdoor gaat het niet alleen lang mee, maar kan het ook worden gerecycled. Kunststof kozijnen kunnen op elk moment gerecycled worden zelfs na een levensduur van meer dan 50 jaar.


Hoe zit het met geluid van buiten?
Omdat kroon Kozijnen een 5 kamer profiel hebben en wij een glasdikte van 29mm gebruiken zorgt dit voor een uitstekende geluidswering. In onze showroom laten wij u graag de verschillen zien tussen alle soorten glas en de profielen. Met kunststof kozijnen van Kroon kozijn houdt u geluidsoverlast voortaan buiten de deur!

             
Maak uw keuze:
             
Ramen   Deuren   Schuifpui   Dakkapel
             

Ramen

Deuren

Schuifpui

Dakkapel

             

Veilig, zeer stijlvol en een duurzaam wooncomfort.

De veiligste in zijn soort en verkrijgbaar van klassiek tot modern.

Creëer een extra gevoel van ruimte en zorg voor meer lichtinval.

De ruimtewinner bij uitstek, een meerwaarde in elk huis.

             
             
             
Rolluiken   Glas   Gevelbedekking   Horren
             

Rolluiken/screens

Gevelbedekking

Raamdecoratie

Horren

             

Naast inbraakpreventie ook warmtewering en geluidsisolatie.

Onze gebruikte materialen staan bekend om hun lange levensduur.

Een jaloezie, rolgordijn of plissé monteren zonder boren of schroeven.

Gemakkelijk inzetbare en doeltreffende insectenwering.

             
             
             
             

Maak vandaag nog een afspraak om uw situatie te bespreken!

Afspraak maken

    Kroon Kozijn Dordrecht - Kunststof kozijnen regio Dordrecht  |  078- 6226340  |  Producten  |  Contact  |  Webdesign: Devaca